Tjälknöl?
Hon är inte klok.
Petra har tillagat "Tjälknöl".
EMMi säger:
hur tillagade du köttet?
Petra säger:
1,4 kilo fransyska, i fruset tillstånd, la den i en form i ugnen , satte på ugenn på 80 grader
Petra säger:
lät den stå i 10 h
Petra säger:
lade den i en marinad som jag gjorde själv
Petra säger:
lät den ligga i marinad i kylen i 5 h
Petra säger:
skar upp den
Petra säger:
& njöt!
Petra säger:
jag vill inte verka otrevlig men "Petra lagar!" är slut för dagen
Petra säger:
kocken måste sova
No shit när man ställer klockan på 04.00 för att tillaga en bit kött.
Hon avslöjade även att hon är med i ett matlag på jobbet, hon lagar alltså middag för 4 varje söndag för att ta med till jobbet på måndagen.
Googlade på "tjälknöl."
Jag är stum.
Petra, något annat du vill avslöja när du ändå är igång?
Dold talang? Fetish?
Så jag inte blir chockskadad när vi är ute på äventyr menar jag...
Tillägg - övertrött Petra:
EMMi säger:
jag väntar på en inbjudan på en matlagningskurs.
EMMi säger:
eller så vet jag vad du kommer söka för jobb i aussie
Petra säger:
haha ja ellerhur
Petra säger:
undrar om man kan göra tjälknöl på Haj
Petra säger:
enligt wikepedia kan man
Petra säger:
den infon lade jag dock dit själv
Petra säger:
tror att fisk kan bli ngt överlagad i 15 h
Jag älskar det, och dig.
Jag kan se en sketch framför mig, kan inte du?