Tjälknöl?

Ännu en gång har hon chockat mig.
Hon är inte klok.
Petra har tillagat "Tjälknöl".

EMMi säger:

hur tillagade du köttet?

Petra säger:

1,4 kilo fransyska, i fruset tillstånd, la den i en form i ugnen , satte på ugenn på 80 grader

Petra säger:

lät den stå i 10 h

Petra säger:

lade den i en marinad som jag gjorde själv

Petra säger:

lät den ligga i marinad i kylen i 5 h

Petra säger:

skar upp den

Petra säger:

& njöt!

Petra säger:

jag vill inte verka otrevlig men "Petra lagar!" är slut för dagen

Petra säger:

kocken måste sova


No shit när man ställer klockan på 04.00 för att tillaga en bit kött.
Hon avslöjade även att hon är med i ett matlag på jobbet, hon lagar alltså middag för 4 varje söndag för att ta med till jobbet på måndagen.


Googlade på "tjälknöl."


Jag är stum.

Petra, något annat du vill avslöja när du ändå är igång?
Dold talang? Fetish?
Så jag inte blir chockskadad när vi är ute på äventyr menar jag...


Tillägg - övertrött Petra:

EMMi säger:

jag väntar på en inbjudan på en matlagningskurs.

EMMi säger:

eller så vet jag vad du kommer söka för jobb i aussie

Petra säger:

haha ja ellerhur

Petra säger:

undrar om man kan göra tjälknöl på Haj

Petra säger:

enligt wikepedia kan man

Petra säger:

den infon lade jag dock dit själv

Petra säger:

tror att fisk kan bli ngt överlagad i 15 h


Kommentarer
Postat av: petra

Jag älskar det, och dig.

Jag kan se en sketch framför mig, kan inte du?

2008-11-10 @ 17:40:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0